Moderne inrijpoort – Lunteren

Moderne inrijpoort - Lunteren

 


Elektrische inrijpoort op maat

In Lunteren hebben we bij deze woning een bijpassende moderne inrijpoort mogen plaatsen. Deze poort heeft een tijdloze, robuuste en strakke uitstraling en sluit naadloos aan bij de stijl van deze woning. De toegangspoort geeft dit perceel net wat extra privacy zonder dat deze erg nadrukkelijk aanwezig is.

Detaillering toegangspoort

Folmer heeft deze inrijpoort in eigen werkplaats vervaardigt. Ieder detail is met de hand gemaakt. De draaipoort wordt elektrisch aangedreven waardoor het terrein altijd gemakkelijk te betreden is. Bij deze toegangspoort hebben we tevens een intercom én een ingebouwde brievenbus geplaatst welke verwerkt zijn in de robuuste poortpalen. Doordat wij elke inrijpoort afleveren met alle benodigde beveiligingen en CE keuringsrapporten geven we de klant net dat extra stukje zekerheid wat voor ons leidend is bij de verkoop en het monteren van zowel inrijpoorten, draaipoorten en/of schuifpoorten.

 

Behandeling inrijpoort

De inrijpoort is verzinkt om corrosie tegen te gaan en aansluitend dubbellaags gepoedercoat in RAL 9005 met een fijnstructuur. Een fijnstructuur betekent dat er een hele fijne korrel door de coating heen zit. De korrel geeft deze inrijpoort een unieke uitstraling. Door deze behandeling toe te passen bij deze poort is het bestand tegen alle weersomstandigheden. Elke kleur is bij ons mogelijk mits het maar een RAL-kleur is.

 

Is deze inrijpoort wat voor u?

Ook interesse in een hekwerk of inrijpoort op maat? Laat u vrijblijvend informeren over de talloze mogelijkheden die we ook u hopelijk kunnen bieden.