Stijlvolle draaipoort – Zwartebroek

Stijlvolle draaipoort - Zwartebroek

 


Elektrische draaipoort oprit

In het Gelderse Zwartebroek hebben we deze oprit afgesloten met een elektrische bedienbare draaipoort. Deze toegangspoort is gefabriceerd in eigen werkplaats van een ”kaal stukje staal” tot dit fraaie resultaat. Eke inrijpoort wordt geleverd met alle benodigde beveiligingen en CE-keuringsrapporten. Hierdoor geven we de klant net dat extra stukje zekerheid wat voor ons leidend is bij de verkoop en het monteren van zowel inrijpoorten, draaipoorten en/of schuifpoorten.

Draaipoort onderdelen

Op de poeren zijn bijpassende lampen geplaatst. Deze versterken de sierlijke look van de poort. De sierlijke look heeft de poort te danken aan de gebogen bovenliggers en de rondlopende staanders aan de bovenzijde. In de gemetselde poeren van de draaipoort bevindt zich tevens een intercom en een ingemetselde brievenbus. Deze brievenbus ziet er door het natuursteen luxe en verzorgd uit.

 

Stijlvolle draaipoort behandeling

De poort is verzinkt om corrosie tegen te gaan en aansluitend dubbellaags gepoedercoat in de RAL-kleur 7021. Door deze behandeling bij deze draaipoort toe te passen is het bestand tegen alle weersomstandigheden. Elke kleur is bij ons mogelijk mits het maar een RAL-kleur is.

 

Heeft u ook interesse in bijvoorbeeld een stijlvolle draaipoort of sierpoort?

Vraag vrijblijvend een offerte aan of plan een afspraak in met onze verkoper. We zien uw reactie graag tegemoet.