Elektrische schuifpoort – Laren

Elektrische schuifpoort - Laren

 


Toegangspoort met uitstraling

In Laren, in Noord-Holland, hebben we een schuifpoort geplaatst die volledig past bij de uitstraling en stijl van het huis. De poort is strak, van hoogwaardige kwaliteit en tot in de puntjes afgewerkt. Kortom, een visitekaartje voor de buurt!

Schuifpoorten | Folmer

Schuifpoort op rail

De schuifpoort loopt op een rail tussen twee palen door. Dit zorgt ervoor dat de poort uiterst stabiel staat, omdat deze als het ware opgesloten is. In een aanvullende losse paal hebben we de intercom en brievenbus bevestigd.

 

Behandeling schuifpoort

De poort is verzinkt en dubbellaags in RAL-kleur 9005 gepoedercoat. Daarbij hebben we gebruik gemaakt van een hele fijne korrel in de coating, die de poort een wat mattere uitstraling geeft. Door deze behandeling toe te passen bij deze poort is het bestand tegen alle weersomstandigheden. Elke RAL-kleur is bij ons mogelijk.

 

Schuifpoort of draaipoort?

Heeft u ook interesse en twijfelt u nog wat voor u de beste oplossing is. Plan dan een vrijblijvend gesprek in met onze adviseur. We zullen aan de hand van uw wensen het best mogelijke scenario schetsen en dit bij akkoord hiernaar uitvoeren.