Stijlvolle elektrische sierpoort – Heteren

Stijlvolle elektrische sierpoort - Heteren

 


Sierpoort naar wens

In Heteren heeft Folmer Hekwerken deze stijlvolle elektrische sierpoort in Heteren geplaatst. Samen met de klant zijn de wensen en ideeën op tafel gelegd en zijn we gezamenlijk tot dit ontwerp gekomen. Deze stijlvolle elektrische sierpoort is ontworpen met sierspijlen en beschikt over een leuk detail. Vanwege de bosrijke omgeving hebben we 2 uilen in de sierpoort verwerkt. Dit geeft deze poort een natuurlijke look en past zich daardoor aan in de omgeving. Verder hebben we ook een aparte besturingskast gerealiseerd waar alle kabels en besturingen netjes en veilig in weggewerkt kunnen worden.

Tevens heeft ons team beide poeren met aandacht voor kwaliteit en detail vervaardigd inclusief 2 fraaie sierlampen. Deze poeren zijn ontworpen om perfect te passen bij deze sierpoort en zorgen voor een harmonieuze uitstraling van uw entree.  Of u nu kiest voor een klassieke of moderne stijl, onze poeren zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen en afwerkingen om aan uw persoonlijke voorkeur te voldoen.

Sierpoort | Folmer

Sierpoort stijl

Of u nu een modern of klassiek ontwerp verkiest, onze stijlvolle elektrische duurzame sierpoort is verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren om perfect aan te sluiten bij uw persoonlijke smaak en de architectuur van uw pand. Met onze expertise en aandacht voor detail zorgen we ervoor dat uw poort een ware eyecatcher wordt, terwijl de duurzame aspecten niet uit het oog worden verloren.

 

Veiligheid en duurzaam

Uw veiligheid is onze topprioriteit. Met geavanceerde beveiligingsfuncties en stevige constructie zorgen we ervoor dat onbevoegde toegang tot uw terrein tot het verleden behoort. Onze sierpoorten zijn uitgerust met de beveiligingsfuncties, zoals automatische sluiting, sensoren die obstakels detecteren en een veiligheidssysteem met toegangscontrole. Zo kunt u met een gerust hart genieten van de privacy en beveiliging die onze poorten bieden.

 

Heeft u ook interesse in een stijlvolle elektrische sierpoort?

Wij nodigen u uit om onze showroom te bekijken en te ontdekken welke stijlvolle elektrische sierpoort het beste bij uw behoeften past. Neem gerust contact op met ons deskundige team voor meer informatie, advies op maat of een vrijblijvende offerte. Wij staan klaar om u te helpen bij het realiseren van uw sierpoort.