Strakke draaipoort – Zevenaar

Strakke draaipoort - Zevenaar

 


Elektrische bediende draaipoorten op maat

Bij een prachtige woning in Zevenaar heeft Folmer een strakke, elektrisch bedienbare poort geplaatst, gecombineerd met een handbediende looppoort. Bij deze poorten vallen de lamellen direct op, net als de strakke afwerkingen. Deze op maat gemaakte draaipoorten scharnieren tussen palen van wel 400x400mm. Net als de draaipoorten worden ook deze palen in onze eigen werkplaats vervaardigd.

Draaipoorten | Folmer

Accessoires en automatisering draaipoort

Deze inrijpoort ziet er niet alleen strak en verzorgd uit, maar bevat ook allerlei handige uitbreidingen en accessoires. Zo is in de palen van de dubbele draaipoort de verlichting verwerkt en tevens ook de besturingskast voor de motoren, de intercom en de fotocellen. Hierdoor is er geen losse besturingskast zichtbaar buiten de poort, maar is alles blind weggewerkt. Op de paal van de inrijpoort is ook een huisnummer bevestigd. Dit huisnummer is van geborsteld RVS gemaakt en past goed bij de uitstraling van de gehele woning. Deze draaipoort is elektrisch aangedreven middels een tweetal ondergrondse hydraulische en krachtige motoren. Het grote gemak van automatisering is dat je hierdoor de draaipoort ook op afstand kunt bedienen. Voor een makkelijke doorgang zonder de motoren per se te hoeven gebruiken is er gekozen voor een looppoort naast de dubbele draaipoort. Deze handbediende looppoort is tevens voorzien van een slot.

 

Behandeling strakke draaipoort en looppoort

De poorten zijn verzinkt wat zorgt voor een lange levensduur. Aansluitend is deze strakke draaipoort dubbellaags gepoedercoat in de kleur RAL 7021 met fijnstructuur. Een fijnstructuur houdt in dat er een fijne korrel door de coating is gegaan. Hierdoor krijgt de poort een wat mattere uitstraling. Door deze behandeling inclusief het verzinken toe te passen zijn deze draaipoorten onderhevig aan alle weersomstandigheden.

 

Zelf een draaipoort of inrijpoort samenstellen?

Plan dan vrijblijvend een afspraak in met onze verkoper/designer. Deze gaat elke gewenste uitdaging graag met u aan en gaat altijd voor het beste eindresultaat.