Sierlijke draaipoort – Ede

Sierlijke draaipoort - Ede

 


Authentieke draaipoort

In Ede heeft Folmer deze elektrische bedienbare sierpoort mogen plaatsen. Deze draaipoort heeft een prachtige authentieke uitstraling door de sierlijke krullen en de unieke coating. Eke inrijpoort wordt geleverd met alle benodigde beveiligingen en CE-keuringsrapporten. Hierdoor geven we de klant net dat extra stukje zekerheid wat voor ons leidend is bij de verkoop en het monteren van zowel inrijpoorten, draaipoorten en/of schuifpoorten.

 ”Old look” draaipoort

De sierlijke poort is in onze eigen werkplaats vervaardigd. De krullen in de poort, de popnagels bij elke spijl en de sierlijke punten geven de poort een ouderwets gesmede look. Verder is de poort verzinkt om corrosie tegen te gaan en aansluitend dubbellaags gepoedercoat in RAL-kleur 9005 met een fijnstructuur. Een fijnstructuur betekent dat we een hele fijne korrel in de coating hebben verwerkt. Deze korrel geeft deze draaipoort een ontzettend mooie en exclusieve uitstraling.

 

Automatisering en detaillering draaipoort

De draaipoort beschikt over 2 krachtige ondergrondse hydraulische openers en is uitgerust met een intercom. Hierdoor kan de draaipoort ook op afstand bediend worden wat dus zeer gebruiksvriendelijk is. De draaipoort hangt tussen 2 gemetselde poeren waar de brievenbus fraai in is weggewerkt. Bovenop de poeren hebben we mooie natuursteen afdekkers geplaatst. Tevens is het huisnummer uit RVS gesneden en in kleur gepoedercoat.

 

Schuifpoort of draaipoort?

Heeft u ook interesse en twijfelt u nog wat voor u de beste oplossing is. Plan dan een vrijblijvend gesprek in met onze adviseur. We zullen aan de hand van uw wensen het best mogelijke scenario schetsen en dit bij akkoord hiernaar uitvoeren.