Maatwerk draaipoort – Ede

Maatwerk draaipoort - Ede

 


Draaipoort afgestemd op woning

Folmer heeft voor een woning in Ede een passende, maatwerk draaipoort vervaardigd. Om deze poort te laten passen bij de woning komt de vorm van de poort overeen met de vorm van het huis. Door gebruik te maken van kokers in plaats van ronde spijlen oogt de draaipoort robuust en degelijk. Om deze inrijpoort degelijk, sterk en veilig te maken houden we ons aan de CE eisen die deze elektrisch aangedreven poort met zich meebrengen. Zodoende geven we de klant net dat extra stukje zekerheid wat voor ons leidend is bij de verkoop en het monteren van zowel sierpoort, draaipoorten en/of schuifpoorten.

Draaipoorten Ede Folmer

Weersbestendige draaipoort

Deze maatwerk draaipoort is allereerst verzinkt. Verzinken is erg belangrijk om te voorkomen dat uw kostbare materialen worden aangetast en gaan roesten. Bij dit proces wordt de poort ondergedompeld in een bad met vloeibaar zink tot wel 450 °C. Door dit proces toe te passen krijgt het staalwerk een goede hechting voor eventuele coating. Verder heeft het als voordeel dat zowel inwendig als uitwendig de poort beschikt over deze laag en dus zorgt voor een zeer lange levensduur van deze draaipoort.  Aansluitend is de inrijpoort dubbellaags gecoat in de RAL-kleur 9005. Door deze behandeling toe te passen bij deze inrijpoort is het automatisch bestand tegen alle weersomstandigheden. Elke kleur is bij ons mogelijk mits het maar een RAL-kleur is.

 

Draaipoort automatisering

De poort wordt aangestuurd door 2 krachtige ondergrondse hydraulische openers met grondbakken in kleur. Deze bakken hebben we zelf ontworpen en worden aansluitend in onze werkplaats vervaardigd. Doordat deze maatwerk draaipoort elektrisch aangedreven wordt is deze ook op afstand bedienbaar. Zeer gebruiksvriendelijk.

 

Draaipoort zelf samenstellen?

Kom gerust ééns bij ons langs. Onze experts staan voor u klaar om aan de tekentafel uw droompoort samen te stellen. Aangezien bij ons niks standaard is, is elk project weer een nieuwe uitdaging die we graag met u aangaan.