Landelijke sierpoort – Ederveen

Landelijke sierpoort - Ederveen

 


Landelijke sierpoort met uitstraling

Bij deze prachtige woning in Ederveen heeft Folmer een landelijke sierpoort geplaatst. Deze heeft de look van een gesmeed hekwerk, wat uitstekend past bij de woning. Wat direct in het oog valt bij deze inrijpoort is het fraaie lijnenspel. Door de gebogen bovenligger en afgeschuinde staanders krijgt deze poort een chique en sierlijke uitstraling. Een leuk detail is ook dat de scharnier strippen op maat zijn gemaakt en meelopen in de lijn van de kokers van de inrijpoort. In de onderzijde van de poort is gekozen voor een dichte plaat met daarop weer een sierlijst. Deze keuze in combinatie met de breed uitgevoerde spijlen geeft deze woning net dat kleine beetje extra privacy.

Draaipoorten Ederveen Folmer

Automatisering en veiligheid sierpoort

De inrijpoort is een elektrisch bedienbare poort, waarbij de motorbakken in onze eigen werkplaats gefabriceerd zijn. Dat maakt de poort niet alleen veilig, maar ook degelijk en sterk. Door de sierpoort te automatiseren kan deze dus ook op afstand bediend worden. Elke inrijpoort leveren wij af met alle benodigde beveiligingen en CE-keuringsrapporten. Zodoende geven we de klant net dat extra stukje zekerheid wat voor ons leidend is bij de verkoop en het monteren van zowel inrijpoorten, draaipoorten en/of schuifpoorten.

 

Behandeling sierpoort

Deze sierpoort is allereerst verzinkt. Verzinken is essentieel om te voorkomen dat uw kostbare materialen worden aangetast en gaan roesten. Bij dit proces wordt de poort ondergedompeld in een bad met vloeibaar zink tot wel 450 ┬░C. Door dit proces toe te passen krijgt het staalwerk een goede hechting voor eventuele coating. Verder heeft het als voordeel dat zowel inwendig als uitwendig de sierpoort beschikt over deze laag en dus zorgt voor een zeer lange levensduur van deze poort. Door deze behandeling toe te passen bij deze inrijpoort is het automatisch bestand tegen alle weersomstandigheden. Aansluitend is de inrijpoort dubbellaags gecoat in de RAL-kleur 9005 met fijnstructuur. Elke kleur is bij ons mogelijk mits het maar een RAL-kleur is.

 

Wilt u graag meer informatie over een inrijpoort of sierpoort?

Wij geven u graag ons advies hierin. Klik op onderstaande button voor meer advies.