Sierlijke draaipoort met gemetselde poeren – Laren

Sierlijke draaipoort met gemetselde poeren - Laren

 


Sierlijke draaipoort naar de wens van de klant

In Laren heeft Folmer Hekwerken deze sierpoort met gemetselde poeren geplaatst. Samen met de klant zijn de wensen en ideeën op tafel gelegd en zijn we gezamenlijk tot dit ontwerp gekomen. Deze elektrisch bedienbare sierpoort is ontworpen met sierkrullen in de boven en onderligger van de poort. Een leuk detail is ook dat de sier hulzen meelopen in de lijn van de poort. Verder zit er onderin de sierpoort een dichte plaat met daarop een sierornament bevestigd.

Draaipoorten | Folmer

Accessoires en veiligheid draaipoort

De gemetselde poeren zijn voorzien van robuuste natuursteen afdekkers inclusief een sierlijst onderaan de poer. De intercom en het huisnummer zijn messingkleurig en steken mooi af op de natuursteen achterplaat. Verder beschikken de poeren over een ingemetselde brievenbus waar ook gelijk de besturingskast in is bevestigd. Hierdoor is alles strak en netjes weggewerkt en zorgt dit voor een afgewerkt geheel. Door de veiligheid te optimaliseren en risico’s te minimaliseren wordt deze draaipoort vooraf gekeurd door middel van verschillende metingen en controles. De poort is daardoor niet alleen degelijk en sterk maar is vooral ook veilig en betrouwbaar in het gebruik. Eke draaipoort wordt geleverd met de benodigde beveiligingen en CE-keuringsrapporten. Hierdoor geven we de klant net dat extra stukje zekerheid wat voor ons leidend is bij de verkoop en het monteren van zowel inrijpoorten, draaipoorten en/of schuifpoorten.

 

Behandeling van de sierlijke draaipoort

De sierlijke draaipoort is verzinkt om corrosie tegen te gaan. Door deze behandeling toe te passen is deze draaipoort onderhevig aan alle weersomstandigheden. Aansluitend is de poort dubbellaags gepoedercoat in de RAL-kleur 7021 fijnstructuur. Een fijnstructuur houdt in dat er een fijne korrel door de coating is gegaan. Hierdoor krijgt de poort een wat mattere uitstraling.

 

Heeft u ook interesse in een draaipoort?

Bent u na het zien van dit project enthousiast geworden en wilt u zelf ook graag in de toekomst een sierpoort, draaipoort of toegangspoort aan uw perceel toevoegen? Laat het ons dan weten, wij helpen u graag verder om tot in de details uw dromen te verwezenlijken.