Sierpoort met gemetselde poeren – Laren

Sierpoort met gemetselde poeren - Laren

Sierpoort naar de wensen van de klant

In Laren heeft Folmer Hekwerken deze sierpoort met gemetselde poeren geplaatst. Samen met de klant zijn de wensen en idee├źn op tafel gelegd en zijn we gezamenlijk tot dit ontwerp gekomen. Deze elektrisch bedienbare sierpoort is ontworpen met sierkrullen in de boven en onderligger van de poort, sierhulzen die meelopen in de lijn van de poort. Verder zit er onderin de sierpoort een dichte plaat met daarop een sierornament bevestigd.

Gemetselde poeren inclusief accessoires

De gemetselde poeren zijn voorzien van robuuste natuursteen afdekkers inclusief een sierlijst onderaan de poer. De intercom en het huisnummer zijn messingkleurig en steken mooi af op de natuursteen achterplaat. Verder beschikken de poeren over een ingemetselde brievenbus waar ook gelijk de besturingskast in is bevestigd. Hierdoor is alles strak en netjes weggewerkt en zorgt dit voor een afgewerkt geheel.

Behandeling van de poort

De sierpoort is verzinkt en dubbellaags gepoedercoat in RAL kleur 9005 fijnstructuur.

Heeft u ook interesse in een sierpoort?

Bent u na het zien van dit project enthousiast geworden en wilt u zelf ook graag in de toekomst een sierpoort, draaipoort of toegangspoort aan uw perceel toevoegen? Laat het ons dan weten, wij helpen u graag verder om tot in de details uw dromen te verwezenlijken.

Draaipoorten | Folmer