Landelijke inrijpoort en looppoort – Lunteren

Landelijke inrijpoort en looppoort - Lunteren

 


Landelijke inrijpoort

In Lunteren heeft Folmer Hekwerken deze landelijke inrijpoort en looppoort geplaatst. Deze poorten hebben een natuurlijke uitstraling en sluiten daardoor volledig aan op de landelijke woning. Om de inrijpoort de echte eyecatcher te laten zijn, is gekozen voor een subtiel dubbelstaafmat hekwerk om de rest van het terrein af te sluiten. Deze inrijpoort in Lunteren heeft zijn mooie, sierlijke uitstraling te danken aan de gebogen bovenliggers. Deze bovenliggers vormen een mooi geheel met de staanders die aan de bovenzijde ook rond weglopen.

 

Inrijpoort | Folmer

Geautomatiseerde inrijpoort

Deze inrijpoort is geautomatiseerd middels 2 ondergrondse en krachtige motoren. Elke inrijpoort wordt afgeleverd met de benodigde beveiligingen en CE-keuringsrapporten. Zodoende geven we de klant net dat extra stukje zekerheid wat voor ons leidend is bij de verkoop en het monteren van zowel inrijpoorten, draaipoorten en/of schuifpoorten.

 

Behandeling van deze landelijke draaipoort

Deze inrijpoort is verzinkt om corrosie tegen te gaan en aansluitend dubbellaags gepoedercoat in de RAL-kleur 9005. Mocht u zelf een kleur willen kiezen dan is dit mogelijk. Zolang het een RAL-kleur is, kan uw poort in alle kleuren gecoat worden.

 

Zelf een landelijke inrijpoort samenstellen?

Wilt u graag zelf een landelijke inrijpoort samenstellen die moet samenvallen met de uitstraling van uw perceel of woning? Neem dan middels het invullen van onderstaand formulier of  telefonisch contact met ons op. Folmer Hekwerken kijkt er naar uit om ook uw wensen te kunnen realiseren en aansluitend te vervaardigen.