Strakke draaipoort met lamellen – Lunteren

Strakke draaipoort met lamellen - Lunteren

Draaipoort met opvallende details

Folmer Hekwerken heeft in Lunteren deze strakke, moderne draaipoort mogen plaatsen. Wat bij deze poort direct opvalt is de geïntegreerde verlichting in de paal, het uitgesneden huisnummer en de in de paal verwerkte brievenbus. Het maakt dat poort, zelfs in het donker, niet te missen is.

Alle onderdelen verwerkt in palen van de draaipoort

De moderne draaipoort met lamellen heeft een hele mooie uitstraling, dat is mede te danken aan de geïntegreerde brievenbus in de paal. In deze paal hebben we ook de besturing van de motoren, intercom en fotocellen verwerkt. Geen losse besturingskasten buiten de poort, maar een strak geheel.

Behandeling van de draaipoort

De inrijpoort is in eigen werkplaats vervaardigd. Daarbij is de poort verzinkt en dubbellaags gepoedercoat in RAL kleur 9005 mét een fijnstructuur. Een fijnstructuur betekent dat we een hele fijne korrel in de coating hebben verwerkt. Deze korrel geeft de poort een wat mattere uitstraling. De palen van deze poort bestaan uit koker van 400 x 400 mm.

Wilt u meer informatie over o.a. een draaipoort

Laat het ons dan weten middels het invullen van het offerteformulier of neem vrijblijvend telefonisch contact met ons op.

Draaipoorten | Folmer