Landelijke draaipoort – Terschuur

Landelijke draaipoort - Terschuur

Draaipoort in lijn met de omgeving

In Terschuur heeft Folmer Hekwerken bij een mooie landelijke boerderij een draaipoort geplaatst. Om de poort goed aan te laten sluiten bij de stijl van de boerderij, is gekozen voor een poort met de look van een landhek. Normaal gesproken wordt een landhek gemaakt van hout, maar deze poort hebben we vervaardigd van staal omdat de levensduur van staal vele malen langer is. Kortom, de perfecte poort die past bij het huis én de omgeving.

Details van de draaipoort

Voor de inrijpoort is over elk detail nagedacht. om het geheel degelijk, sterk en veilig te maken houden we ons aan de CE eisen die deze elektrisch aangedreven poort met zich meebrengen. Leuk detail is ook dat we zelfs de motorbakken in onze eigen werkplaats fabriceren waardoor we ons nog meer onderscheiden van menig ander. De sierlijke lampen op de palen maken het plaatje compleet.

Behandeling van de draaipoort

Deze poort is verzinkt en dubbellaags gecoat in kleur: RAL 6284 grachtengroen (gelijk aan het huis).

Ook geïnteresseerd in een draaipoort?

Bent u na het zien van dit project ook geïnteresseerd geworden en wilt u hier graag meer over te weten komen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of plan een afspraak in met onze verkoper om te zien wat voor u zoal allemaal mogelijk is.